Comfort C støttepude med mange funktioner – hjælper dig til en god nattesøvn

Medlemspris979 kr.

Pris1.100 kr.

Fossflakes Comfort-C

Har du svært ved at finde hvile, når du skal sove – eller bare slappe af? Så kan Comfort-C puden fra Fossflakes være løsningen for dig. Du får en virkelig god, multifunktionel støttepude, der giver dig bedre sidde- og sovestillinger, så dine muskler og led lettere kan slappe af.

Du kan f.eks. få gavn af puden:

• Når du sover på siden og gerne vil have støtte til din ryg, lænd og bækken.
  • Hvis du sover på ryggen og gerne vil have et ekstra løft under skuldrene.
  • Du kan også bruge puden til støtte under benene i sengen.
  • Når du brug for støtte til ryggen i sofaen.
  • Eller som læsepude med støtte og aflastning af arme og skuldre.

Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du bruger puden. Du vil hurtigt finde ud af, hvordan den bedst muligt kan bidrage til en mere bekvem hverdag.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.