Dvd og bold til træning af mave og ryg

Medlemspris189 kr.

Pris238 kr.

Flad mave/stærk ryg og træningsbold

Har du ondt i ryggen? Eller en mave, der gerne måtte være lidt mere stærk? Med dette sæt bestående af dvd og bold, får du en effektiv og sjov træning af dine ryg- og mavemuskler på bare 20 minutter.

Når mavens muskler arbejder korrekt, holder de ryggen stærk og stabil. Det kan forebygge eller mindske smerter.

Dvd'en indeholder træningsøvelser med en lille bold som træningsredskab. Sammen med dvd'en får du den træningsbold, du skal bruge til øvelserne.

Øvelserne udføres stående, siddende og liggende.

Du bliver guidet igennem øvelserne af Birgitte Nymann, der giver dig korte og præcise instruktioner i, hvordan du skal udføre de enkelte øvelser. Birgitte Nymann er en af Danmarks mest populære forfattere inden for træning, kost, sundhed og motivation.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.

Forseglingen (det tynde folieomslag på dvd´en) – må ikke åbnes, hvis du vil bytte varen.