Drejepude, der gør det lettere at komme ind og ud af bilen

Medlemspris679 kr.

Pris749 kr.

Etac luksusdrejepude

Har du svært ved at komme ind og ud af bilen? Så er drejepuden i luksusudgave fra Etac den perfekte løsning til dig. Drejepuden er også for dig, som har svært ved at rejse dig fra sengen eller stolen.

Det er både nemt at placere og bruge puden, hvor du gerne vil have fordel af den.

Puden er udformet i en fast kvalitet med dejlig blød overflade og non-slip belægning på bagsiden. Puden måler 40 cm i diameter.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.