Hæfte til dig, der har leddegigt

Medlemspris20 kr.

Pris40 kr.

Et liv med leddegigt

Hæftet "Et liv med leddegigt" er til dig, som har tidlige symptomer på leddegigt, eller som allerede fået diagnosen.

Hæftet giver dig grundlæggende viden om sygdommen, og hvordan den kan behandles.

Det fortæller også om nogle af de fysiske, psykiske og sociale aspekter, der kan være forbundet med at have en kronisk sygdom, og om hvordan du kan leve med dem.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.