Hæfte om artrose

Medlemspris20 kr.

Pris40 kr.

Et liv med artrose

I hæftet "Et liv med artrose" går vi i dybden med den store folkesygdom.

Du kan læse om, alt hvad der sker i kroppen, når man får artrose, hvordan sygdommen kan behandles - og hvad du selv kan gøre for at få en god hverdag med artrose.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.