Hæfte om artrose

Medlemspris20 kr.

Pris40 kr.

Et liv med artrose

I hæftet "Et liv med artrose" går vi i dybden med den store folkesygdom.

Du kan læse om, alt hvad der sker i kroppen, når man får artrose, hvordan sygdommen kan behandles - og hvad du selv kan gøre for at få en god hverdag med artrose.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.