Praktisk køkkenkniv med vinklet greb

Medlemspris199 kr.

Pris211 kr.

Ergonomisk køkkenkniv

Har du gigt i fingrene eller svært ved at holde på en almindelig køkkenkniv, kan denne ergonomiske køkkenkniv med stort og vinklet greb hjælpe dig med at gøre hverdagen i køkkenet lidt nemmere.

Det store og vinklede greb gør, at kniven ligger godt i hånden. Grebet giver dig også en god arbejdsstilling, så du skal bruge færre kræfter end med en almindelig kniv.

Den ergonomiske kniv har et glat lige blad i rustfrit stål, og den er ideel til at skære f.eks. stegen for.

Kniven kan vaskes i opvaskemaskinen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.