Elektrisk krydderikværn, så du nemt kan krydre maden

Medlemspris279 kr.

Pris299 kr.

Elektrisk krydderikværn

Den effektive krydderikværn fra Hâws er let at betjene og skåner dig for ubehagelige vrid i hænder og håndleddene. Den kan være til stor hjælp i hverdagen for dig med gigt i hænderne.

Krydderikværnen kører på batterier og aktiveres ved, at du vipper den. Så med bare én hånd og en enkelt bevægelse kan du krydre dine retter, som du ønsker.

Kan bruges til alle typer krydderier f.eks. salt, peber m.m. Grovheden indstilles ved at dreje spidsen af kværnen.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.