Gul og rød træningselastik med døranker, inkl. øvelser

Medlemspris148 kr.

Pris198 kr.

Elastik sampak (gul + rød elastik og døranker)

Træningselastikken en rigtig god hjælp til at styrke hele din krop, præcis når det passer dig.

Det er et genialt redskab til øvelser for bl.a. nakke, skuldre, hofter og knæ. Træning med elastik giver en bedre kropsholdning og styrker dine muskler i hele kroppen. Elastikken giver modstand og hjælper med at øge din muskelstyrke, din balance og koordinationsevne.

Du får:

• En gul elastik (meget lav modstand), som er god til opstart på øvelser med elastik.
  • En rød elastik (lav modstand), når der bliver behov for yderligere udfordringer.
  • Et praktisk døranker, som du sætter i klemme i døren i den bedst egnede højde. Sæt derpå elastikken fast i dørankeret.
  • Folder med elastikøvelser.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.