Elkedel med smart vippe-funktion, så du nemt kan hælde op

Medlemspris549 kr.

Pris599 kr.

El-kedel Uccello

En elkedel fyldt op med vand kan være rigtig tung at løfte, når du skal hælde af den. Prøv Uccello vippe elkedlen, som med dens unikke design er udformet, så du ikke behøver at løfte kedlen for at hælde af den.

Vippe-funktionen gør det nemmere for f.eks. personer med nedsat kraft i hænder og arme at hælde kogt vand op på en tryg og sikker måde. Den kolde kedel kan du løfte med begge hænder, når du skal fylde den op med vand.

Kedlens vægt er reduceret til et minimum, og stabiliteten er sikret, når du sætter kedlen i den robuste base med skridsikre fødder.

Uccello kedlen har samtidig et flot design. Kedlen består af selve kedlen, som kan rumme 1,5 liter vand samt en tilhørende basisdel. Begge dele står på skridsikre dupper, så uheld undgås. Knapperne er lette at betjene.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.