DAB+ radio med bluetooth fra Georg Jensen

Medlemspris1.699 kr.

Pris2.199 kr.

Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

• Varen er ikke på lager, og kan desværre ikke bestilles i øjeblikket.

DAB+ radio Georg Jensen

Varen er på lager fra den 15. november

Holder du også af at høre radio? Med denne eksklusive DAB+ radio fra Georg Jensen får du en radio, hvor touch-knapperne gør den nem at betjene. Radioen modtager både FM og DAB+ signal, og den har også bluetooth.

Fordelen ved DAB+ er, at det giver dig mulig for at modtage endnu flere kanaler. Og med bluetooth funktionen kan du afspille musik fra din mobil eller tablet ved trådløst at forbinde enheden til radioen.

DAB-radioen har en helt igennem sublim lydgengivelse med afstemte toner og en fremtrædende bas.

Radioen er fremstillet i poleret stål med farvedisplay, og det stilrene design tager sig virkelig flot ud.

Det indbyggede batteri oplades ved hjælp af ledning, der sættes i stikkontakten og som dermed oplader batteriet.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.