Cashmere poncho – dejlig varm og nem at tage på

Medlemspris1.695 kr.

Pris1.895 kr.

Cashmere poncho - indigo

Det er en sand nydelse af mærke varmen fra den bløde og lune cashmere, når du ifører dig den elegante indigoblå poncho. I forhold til eksempelvis en cardigan er ponchoen relativ nem at få på og varmer skønt på skuldre, nakke og ryg.

Du kan også bruge ponchoen på mange andre måder f.eks. som tørklæde.

Cashmere-ulden er kendt for sin lethed og temperaturregulerende evne, der kan være til stor glæde og gavn for mennesker med gigt. Den bløde uld er desuden både miljø- og allergivenlig.

Forkæl dig selv eller en, som du holder af, med en ultrablød og skøn poncho i certificeret og bæredygtigt 100% cashmere fra Hobnob Copenhagen. Passer perfekt til garderoben både ude og inde hele året rundt.

One size 77 x 77 cm

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.