Akvarelkort med kuverter

Medlemspris40 kr.

Pris40 kr.

Akvarelkort

Seks små håndmalede akvarelkort af kunstneren Nongkran Chualram med tilhørende kuverter. Kan  bruges til enhver anledning f.eks. som kort til en buket blomster eller en æske chokolade.

Når du køber de smukke kort, er du med til at støtte gigtforeningens arbejde for bedre livskvalitet hos de mange, der lever med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.