Biofreeze® - kølende og smertelindrende gel

Medlemspris155 kr.

Pris165 kr.

Biofreeze - kølende gel

Biofreeze® er en smertestillende gel, der køler og lindrer, så dine stive og smertende muskler og led slapper bedre af. Virkningen holder i længere tid, hvilket fremmer helbredelsesprocessen. Gelen er til udvendig brug.

Biofreeze® kan lette smerter hos personer og sportsudøvere, der ofte lider af:

• Rygsmerter
  • Lændesmerter
  • Skulder-/nakkesmerter
  • Smerter i knæ og hofter
  • Smertende ankel-, albue- og håndled

Desuden kan Biofreeze® lindre smerter, der er opstået som følge af:

• Læsioner
  • Seneskedehindebetændelse
  • Muskelkramper
  • Hårde muskler
  • Forstrækninger og forstuvninger
  • Gigtlignende smerter

Brochure medfølger.

Den praktiske tube på 118 ml. er nem at have med i toilettasken eller håndtasken. Indeholder ikke voks, olier, aloe, petroleum eller hormoner.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.