Balancepude til træning af koordination og balance

Medlemspris199 kr.

Pris269 kr.

Balancepude

Når du træner din balance, styrker du blandt andet de små muskler, som koordinerer dine led – ikke mindst i ryggen.

Balancepuden er designet med en glat side og en nubret side med knopper. Der er luft i balancepuden. Den bevægelse, det giver, er med til at træne balancen i hele din krop. Du kan med en almindelig boldpumpe (til fodbold, håndbold, basketball etc.) med tynd ventil selv justere stabiliteten ved at regulere luftmængden i puden.

Balancepuden kan bruges både når du ligger, sidder og står. Både børn og voksne kan bruge balancepude.

Har du en stillesiddende hverdag, kan du bruge balancepuden ind mellem, når du sidder. Det giver dig en afvekslende og aktiv siddestilling, hvor dine ryg- og mavemuskler aktiveres.

Du får forslag til øvelser sammen med balancepuden.

Se Gigtforeningens balanceøvelser

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.