Balancepude til træning af koordination og balance

Medlemspris249 kr.

Pris269 kr.

Balancepude

Når du træner din balance, styrker du blandt andet de små muskler, som koordinerer dine led – ikke mindst i ryggen.

Balancepuden er designet med en glat side og en nubret side med knopper. Der er luft i balancepuden. Den bevægelse, det giver, er med til at træne balancen i hele din krop. Du kan med en almindelig boldpumpe (til fodbold, håndbold, basketball etc.) med tynd ventil selv justere stabiliteten ved at regulere luftmængden i puden.

Balancepuden kan bruges både når du ligger, sidder og står. Både børn og voksne kan bruge balancepude.

Har du en stillesiddende hverdag, kan du bruge balancepuden ind mellem, når du sidder. Det giver dig en afvekslende og aktiv siddestilling, hvor dine ryg- og mavemuskler aktiveres.

Du får forslag til øvelser sammen med balancepuden.

Se Gigtforeningens balanceøvelser

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

  • Detaljer
  • Levering
  • Returnering

    Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

    Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

    For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.