Bælte uden huller – nemt og hurtigt at åbne og lukke

Medlemspris399 kr.

Pris449 kr.

Bælte uden huller

Synes du, at det er vanskeligt at lukke et almindeligt bælte med huller og et traditionelt spænde? Så er dette smarte bælte lige noget for dig. Bæltet er uden huller og med et trinløst fjeder låsesystem, der gør det nemt og hurtigt at åbne og lukke bæltespændet.

 • Tryk, spænd, slip.
 • Nemt og holdbart.
 • Trinløst fjeder låsesystem.

Remmen føres igennem spændet og låser trinløst i den ønskede position. Nemmere kan det ikke være.

Det elegante bælte er fremstillet i ægte sort læder og leveres med smukt metalspænde, der klæder både habitbukser og fritids- eller cowboybukser. Spændet er allergivenligt.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

 • Detaljer
 • Levering
 • Returnering

  Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

  Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

  For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.