Bælte uden huller – nemt og hurtigt at åbne og lukke

Medlemspris399 kr.

Pris449 kr.

Bælte uden huller

Synes du, at det er vanskeligt at lukke et almindeligt bælte med huller og et traditionelt spænde? Så er dette smarte bælte lige noget for dig. Bæltet er uden huller og med et trinløst fjeder låsesystem, der gør det nemt og hurtigt at åbne og lukke bæltespændet.

• Tryk, spænd, slip.
  • Nemt og holdbart.
  • Trinløst fjeder låsesystem.

Remmen føres igennem spændet og låser trinløst i den ønskede position. Nemmere kan det ikke være.

Det elegante bælte er fremstillet i ægte sort læder og leveres med smukt metalspænde, der klæder både habitbukser og fritids- eller cowboybukser. Spændet er allergivenligt.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager varen med posten.