Automatisk sovserører passer sovsen for dig

Medlemspris179 kr.

Pris205 kr.

Automatisk sovserører

Sovserører, der klarer arbejdet for dig – helt automatisk.

Du kommer til at elske den! Slip for den anstrengende omrøring - lad den automatiske sovserører  passe sovsen, suppen eller risengrøden, mens du steger fisken og koger pastaen.

Sovserøreren er let at betjene med trykknappen på toppen – tænd, sluk og vælg mellem tre hastigheder. Den tåler varme og er velegnet til gryder med non-stick belægning.

Sovserøreren passer til alle gryder med en diameter større end 13 cm.

Se film om den håndfri omrører på YouTube

Obs: Bruger 4 stk. AA batterier - medfølger ikke.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt. Julegaver kan byttes eller tages retur frem til 15. januar 2022.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.