Automatisk sovserører passer sovsen for dig

Medlemspris179 kr.

Pris205 kr.

Automatisk sovserører

Sovserører, der klarer arbejdet for dig – helt automatisk.

Du kommer til at elske den! Slip for den anstrengende omrøring - lad den automatiske sovserører  passe sovsen, suppen eller risengrøden, mens du steger fisken og koger pastaen.

Sovserøreren er let at betjene med trykknappen på toppen – tænd, sluk og vælg mellem tre hastigheder. Den tåler varme og er velegnet til gryder med non-stick belægning.

Sovserøreren passer til alle gryder med en diameter større end 13 cm.

Se film om den håndfri omrører på YouTube

Obs: Bruger 4 stk. AA batterier - medfølger ikke.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.