Arv og testamente – regler og muligheder

Medlemspris0 kr.

Pris0 kr.

Arv og testamente

Der er mange gode grunde til at oprette et testamente. For det første giver det dig mulighed for selv at beslutte og forme dit eftermæle. Samtidig sørger du for at gøre det lettere for dine pårørende, så der ikke opstår misforståelser.

I Gigtforeningens hæfte om arv og testamente finder du information om de mange muligheder, arveloven giver dig, og om hvordan du kan få op til 5000 kroner i tilskud til oprettelse af testamente.

Hæftet (inkl. forsendelse) er gratis.

Hvis du har spørgsmål om arv og testamente, er du velkommen til at gratis at kontakte Gigtforeningens advokat, Lise van Brugge, på tlf. 39 77 80 00 torsdage kl. 9-16.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset.