Ankelbandage – støtte og lindring til svage ankler

Medlemspris149 kr.

Pris169 kr.

Ankelbandage

Har du svage eller ømme ankler? Så giver denne ankelbandage dig både støtte og lindring, når du går og står.

På Gigthospitalet i Sønderborg anbefaler man bandagen til blandt andre mennesker med leddegigt, slidgigt, psoriasisgigt, hypermobile led mv.

Bandagen er elastisk og passer til alle størrelser. Den er let at tage af og på med praktisk velcrolukning. Bandagen er fremstillet i en god, holdbar kvalitet, som din hud kan ånde igennem, og den kan vaskes ved 60 grader.

Udvalgt af Gigtforeningens eksperter

Produkterne i webshoppen er udvalgt og testet af Gigtforeningens eksperter i samarbejde med mennesker med gigt.

• Detaljer
  • Levering
  • Returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer, som du har købt i Gigtforeningens webshop. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager varen med posten. Varen må ikke have været taget i brug, og emballagen skal være intakt.

Har du købt en vare til intim brug, bortfalder fortrydelsesretten, hvis du bryder emballagen. Af sundhedsbeskyttelses- og hygiejnemæssige årsager, er denne vare ikke egnet til at blive returneret, hvis forseglingen er brudt.

For at gøre det enkelt for dig, har vi vedlagt en returlabel i forsendelsen, som du blot skal klæbe på returpakken. Dernæst indleverer du pakken i en Postnord-indleveringsbutik eller på posthuset. Vi betaler for returfragten.