• Tilmeld dig lotterier
  • Bekræftelse

Her kan du tilmelde dig Betalingsservice. Så er du automatisk med i lodtrækningen om kontante præmier fire gange om året: Vinterlotteriet i marts, Forårslotteriet i maj, Efterårslotteriet i september og Julelotteriet i december. Når du spiller via betalingsservice får du 50 % flere lodder helt gratis!

Din tilmelding er gældende, når aftalen figurerer på din betalingsoversigt. Aftalen gælder herefter, så længe du er tilmeldt Betalingsservice.

Læs Gigtforeningens privatlivspolitik

Er du medlem?

Udfyld felterne med medlemsnr. og postnr. Klik derefter på "Hent".

Dine oplysninger

• Angiv alle 10 cifre til oplysning til pengeinstitut. Informationen sendes krypteret.
Bankoplysninger

• Reg.nr. skal indeholde 4 cifre
  • Kontonr. skal indeholde 10 cifre
Lotteri

Spil med i Gigtforeningens lotteri fire gange årligt og deltag i lodtrækningen om kontante præmier.

Vælg her hvor mange chancer du ønsker pr. lotteri:

Betaling for dine lodder opkræves via Betalingsservice i marts, maj, september og december.