Tilmeld Gigtforeningens lotterier til Betalingsservice

Tilmeld Gigtforeningens lotterier til Betalingsservice, så får du 50 procent flere lodnumre helt gratis, uanset om du spiller for 75 kroner eller 750 kroner. Hvis du spiller med for 750 kroner, får du hele 456 vinderchancer!

Det er nemt og praktisk.

Sådan gør du

Klik på linket og vælg hvilke lotterier, du vil deltage i, og hvor mange lodder du vil købe.

Tilmeld Gigtforeningens lotterier til Betalingsservice

Beløbet for Vinterlotteriet bliver trukket fra din konto i marts, for Forårslotteriet i maj, og for Efterårslotteriet i september. Du kan altid afvise en betaling. Sørg blot for at banken får besked inden den 7. i den måned, betalingen forfalder.

Store vinderchancer i Gigtforeningens lotterier

Vi trækker kun lod blandt solgte lodder, og der er gode chancer for at vinde en af de mange kontante og skattefrie præmier.

Læs mere om Gigtforeningens lotterier

Du støtter Gigtforeningens livsvigtige arbejde

At spille med i lotteriet er en rigtig god måde at støtte Gigtforeningens arbejde på. Overskuddet går ubeskåret til Gigtforeningens livsvigtige arbejde. Så hjælp os med at skabe et bedre liv for de mere end 700.000 danskere, der lever med en gigtsygdom.

Det arbejder vi for

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på tlf. 39 77 80 00 eller info@gigtforeningen.dk.

Senest opdateret 08.02.2017