Grand Prix Båstad – Gigtforeningens cykelløb for amatørryttere

Grand Prix Båstad er Gigtforeningens eget motionscykelløb for amatørryttere. Løbet afholdes hvert år i Sydsverige og sætter fokus på gigtsagen.

Flere hundrede ryttere kører afsted fra start i Gigtforeningens cykelløb Grand Prix Båstad

Søndag den 17. september 2017 afholder Gigtforeningen for fjerde gang cykelløbet Grand Prix Båstad på nordsiden af Hallandsåsen ved den sydsvenske ferieby Båstad, der ligger på Sveriges vestkyst – 55 kilometer nord for Helsingborg.

Tilmeld dig Grand Prix Båstad 2017

Fakta om cykelløbet Grand Prix Båstad

Grand Prix Båstad er et motionscykelløb for amatørryttere med mod på udfordringer, som er en del større end dem, det lidt flade danske landskab kan byde på. Man kan vælge imellem to distancer - 62 km eller 124 km - og opleve stigninger på op til 19 procent og nedkørsler på hele 21 procent. 124 km-distancen på 8 loops giver i alt 2600 højdemeter.

Formålet med cykelløbet er at sætte fokus på vigtigheden af motion, Gigtforeningens virke samt at indsamle penge på en ny og anderledes måde.

Læs mere om Grand Prix Båstad på Facebook

Senest opdateret 05.04.2017