Gigtforeningen søger en fagligt stærk ergoterapeut

Vil du være en del af Gigtforeningens rådgivning og være med til at gøre livet bedre for de mere end 700.000 mennesker, der lever med gigtsygdom i Danmark?

Vil du bringe din stærke faglige viden i spil i Gigtforeningens rådgivning, og har du mod på at spille en aktiv rolle i videreudviklingen af, hvordan vi rådgiver mennesker, der lever med en gigtsygdom? Har du lyst at prøve kræfter med projekter og formidle rådgivning på nye måder? Så er stillingen som ergoterapeut måske den rigtige for dig.

Gigt rammer i alle aldre, og mere end 700.000 i Danmark har fået konstateret en gigtsygdom. Hos Gigtforeningen har vi sat os for at skabe et bedre liv for mennesker med sygdomme og smerter i led, ryg og muskler. For at lykkes med det, er vores Rådgivning hel central. Her støtter, hjælper, og rådgiver vi årligt mange tusinde mennesker med gigt, pårørende og fagpersoner. I dag er vi tilstede igennem vores oplæg, brevkasse, telefonisk og digitalt.

Vi er optaget af fremtidens rådgivning, og hvordan vi udvikler vores rolle, så vi bliver endnu bedre til at imødekomme det store behov, der er for viden og hjælp til selvhjælp blandt mennesker med gigt. Vi arbejder i den forbindelse projektorienteret og på tværs af faggrupper, samtidig med at vi benytter videoer, live-events og podcast til at supplere den analog rådgivning.

Arbejdsopgaver og mindset

• Du vil bruge din stærke faglige viden til at give telefonisk, skriftlig og digital rådgivning med fokus på ergoterapeutisk behandling. Det kan f.eks. være at rådgive om hjælpemidler, boligindretning og ansøgning om støtte til køb af bil.
  • Du brænder for at rådgive mennesker med gigt, deres pårørende samt professionelle generelt om gigtsygdomme og symptomer og det at leve med en gigtsygdom.
  • Du motiveres af at formidle din viden såvel analogt som i digitale rådgivningstilbud, f.eks. til udvikling og afholdelse af foredrag og undervisning på film og i webinarer.
  • Du ønsker at deltage i projekter – og måske selv være projektleder – i tværfaglige projekter, f.eks. fremtidens rådgivning.

Hvem er du

• Du er uddannet ergoterapeut og har mindst fem års erfaring.
  • Du har erfaring med at rådgive mennesker i at leve med en kronisk sygdom.
  • Du har erfaring fra projekter, enten som deltager eller projektleder.
  • Du har interesse for digitalisering og har selv lyst at formidle foran et kamera.
  • Du skaber tillid og formulerer dig anerkendende og empatisk – både telefonisk, skriftligt og digitalt.
  • Du løser dine opgaver selvstændigt og med høj kvalitet.
  • Du er en teamplayer og byder ind med forslag og løsninger.

Vi tilbyder

• Løn efter kvalifikationer.
  • Undervisning om gigtsygdomme af en reumatolog og supervision af en ekstern psykolog en gang om måneden.
  • Et selvstændigt og meningsfuldt job med gode arbejdsvilkår.
  • Engagerede kolleger og attraktivt arbejdsmiljø.

Gigtforeningens rådgivning er placeret i Gigtforeningens sekretariat, Gentoftegade 118, 2800 Gentofte.

Vil du vide mere

Du kan kontakte teamleder Line Vibeke Marvits på tlf. 39 77 80 73 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgning

Ansøgningen, CV og eksamenspapirer sendes til job@gigtforeningen.dk. Skriv ”Ergoterapeut” i emnefeltet. Ansøgningsfristen er den 5. oktober 2021.

Vi forventer at holde jobsamtaler i uge 41 og uge 42.

Gigtforeningens sekretariat er en bred tværfaglig organisation med et attraktivt arbejdsmiljø i behagelige ydre rammer. Vi tilbyder en 37 timers arbejdsuge inkl. frokost og pensionsordning, der inkluderer sundhedsforsikring. Læs mere om os, hvis du vil være med til at arbejde for bedre vilkår og muligheder for de 700.000, der har problemer med led, ryg og muskler.

Senest opdateret 17.09.2021