Hvorfor skrive testamente? Deltag i gratis web-foredrag hjemme i din sofa

Du tænker måske: "Jeg har ikke brug for et testamente endnu.” Men der er mange gode grunde til at oprette et testamente. Grib chancen og deltag i gratis web-foredrag, hvor du vil tilbringe 30 minutter med en af landets dygtigste arveretsadvokater – hjemme i din egen sofa.

Deltag i web-foredrag den 13. september kl. 14.00

Har du overblik over, hvem der arver dig? Hvor meget hver enkelt arver? Og hvilke muligheder du har? Hvis ikke, så fortvivl ej. Tilmeld dig vores web-foredrag med en af landets dygtigste arveretsadvokater i anledning af International Testamentedag den 13. september og bliv klogere på bare 30 minutter – hjemme i din egen stue. Når du tilmelder dig senest den 6. september, er du samtidig med i lodtrækningen om en af de 200 lækre sofahyggepakker, vi har på højkant.

Tilmeld dig web-foredraget 

Gigtforeningen er en del af Det Gode Testamente – et samarbejde mellem 39 velgørende organisationer i Danmark. Formålet med initiativet er blandt andet at oplyse danskerne om, hvorfor det er en god ide at nedfælde sin sidste vilje i et testamente, at slå fast, at det hverken er dyrt eller besværligt – og at informere om de forskellige muligheder, der findes for at betænke en velgørende organisation i sit testamente.

Læs mere på www.detgodetestamente.dk

Publiceret 18.08.2021