Hvilke aktiviteter savner du i dit lokalområde?

Har du gode idéer til hvilke aktiviteter, Gigtforeningen skal tilbyde i dit lokalområde? Kom med til generalforsamling i din kreds og få indflydelse på det lokale arbejde. Du kan også blive frivillig i Gigtforeningen. Se mere i filmen fra Gigtforeningens Frivilligafdeling.

Anders Reitov

Du kan hjælpe på mange måder som frivillig ude i de lokale kredse.

"Savner du nogle bestemte aktiviteter i dit lokalområde, eller er der noget, der kunne gøres bedre? Så kom og fortæl os om dine idéer, hvad der interesserer dig - og hvad netop du har behov for," siger Anders Reitov fra Gigtforeningens Frivilligafdeling.

Kom til generalforsamling

I februar og marts afholdes de årlige generalforsamlinger i Gigtforeningens kredse, og her har du mulighed for at præge Gigtforeningens arbejde i dit lokalområde. Som medlem af Gigtforeningen har du stemmeret og dermed indflydelse i den kreds, du bor i – så kom og gør din stemme gældende.

På generalforsamlingen får du en status over året, der er gået, både lokalt og i Gigtforeningen generelt, og du hører om planerne for 2018. Du kan også stille forslag til det kommende års aktiviteter.

"Hvis du har lyst til at få indflydelse på Gigtforeningens aktiviteter i dit nærområde, er generalforsamlingen et oplagt sted at starte. Derudover kan du altid kontakte din lokale kreds, hvis du gerne vil være frivillig," opfordrer Anders Reitov.

Se listen over generalforsamlinger nederst på siden og find din kreds.

Du kan planlægge aktiviteter som frivillig

Er der et bestemt foredrag, en udflugt, et event, eller andet, du brænder for at gøre til virkelighed i dit eget lokalområde? Og vil du samtidig gerne gøre en forskel for mennesker med gigt? Så bliv en del af det lokale arbejde i din kreds.

Du kan være med til at arrangere og afvikle spændende møder og aktiviteter, blandt andet motionsaktiviteter, sociale arrangementer, foredrag med førende gigtforskere, dygtige behandlere samt kendte mennesker, der fortæller deres personlige historie om livet med gigt. Eller hvad du ellers finder på.

De lokale frivillige arbejder også for ordentlige vilkår for dig og andre med gigt i din kommune.

"Som frivillig kan du være med til at bestemme retningen for Gigtforeningens lokale arbejde i dit nærområde. Gigtforeningen og de lokale frivillige bakker dig op, så du føler dig rustet til opgaven som frivillig, bl.a. i form af kurser i kommunikation, rådgivning og samarbejde," forklarer Anders Reitov.

Vil du gerne høre mere om at være frivillig i Gigtforeningen?

Find og kontakt din lokale kreds

Frivillige i Gigtforeningen

Vil du gøre en forskel for de 700.000 mennesker med gigt i Danmark, så bliv frivillig i Gigtforeningen.

Gigtforeningens mere end 500 frivillige gør en uvurderlig indsats i:

• 22 kredse, der dækker hele landet
• 65 lokalgrupper
• 38 oplysningskredse
• 8 landsdækkende diagnosenetværk og et netværk for mennesker med Modic-forandringer

Find generalforsamling i din kreds

Klik på kortet, hvor du bor.

Generalforsamlinger efter dato

19. februar 2018: Nordsjællandskredsen