Anmeldelser

3/5

Din anmeldelse

Claus Holms luksuslasagne med mozzarella

Til 2 personer

Det skal du bruge

  • 200 gram hakket øko-oksekød
  • 1 rød snackpeber
  • 1 aubergine
  • 1 pose palmekål – kan erstattes med andet kål
  • 1 løg, pillet og hakket
  • 1 fed hvidløg, hakket
  • 100 gram revet mozzarella
  • 4 fuldkorns lasagneplader
  • 1-2 mozzarella i skiver
  • Frisk eller tørret oregano
  • 4 tomater
  • 100 gram parmesan
  • Frisk basilikum
  • 1 glas mosede tomater (ca. 700 gram) f.eks. Polpa di pomodoro

Sådan gør du

  1. Rist kødet af på en pande. Tilsæt løg og hvidløg. Tilsæt halvdelen af de mosede tomater og de øvrige grøntsager, undtagen auberginen, og kog det godt ind. Imens steger du aubergine i skiver – de skal bruges mellem lagene. Krydr med salt og peber.
  2. Lasagnepladerne koges. Portionsanret lasagnen i to dybe tallerkener. Start med en kogt lasagneplade i bunden. Byg op med tomat fra glas, revet mozzarella, kød- og grøntsagssovs – og så forfra igen.
  3. Toppes med tomater i både og den friske mozzarella. Til slut drysses parmesan henover. Sættes i en ovn ved 180 grader til de er gratineret. Pynt med frisk basilikum.

Bliv klog på antiinflammatorisk kost og antiinflammatorisk livsstil

Senest opdateret 28.06.2023

Hvad synes du om opskriften?

Vi vil gerne høre, hvad du synes om opskriften. Skriv en kommentar – og måske har du et godt tip til andre, der vil prøve den? Bemærk, at din kommentar ikke besvares af Gigtforeningen.

Skriv kommentar

Navn skal udfyldes
Din kommentar skal udfyldes
Hak ved brugerbetingelser skal udfyldes

Kommentarer

Morten Toft - 13-02-2023 10:59

dejligt