Foredrag: Hvor vigtig er din kost, når du har gigt?

Dato/tid: 03.04.2019 kl. 19:00
Sted: Seniorhuset I.P.Schmidt
Vendersgade 4, Klaverstuen
7000 Fredericia
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 29. marts til Anne W. Guldager, tlf. 27 57 83 80, e-mail anne.guldager@hotmail.com

Arrangør: Fredericia lokalgruppe

Kom til et spændende foredrag om gigt, antiinflammatorisk kost og kost med sunde energikilder.

Klinisk diætist Mette Husted vil fortælle om kostens betydning i forhold til din gigt. Mette har en lang faglig baggrund inden for ernæringsområdet, især med ældre og patientgrupper. Hun har bl.a. undervist på patientskoler for diabetes, hjerte-kar-sygdom og KOL. Med Mettes mange erfaringer fra arbejdet med patienter, vil du helt sikkert kunne få nogle gode råd med på vejen.

Det siger patienterne: "Godt at få styr på sine kostvaner – nem og ligetil at gå til" - "En individuel kostplan har hjulpet mig til at forstå hvad og hvor meget jeg bør spise" - "Jeg er blevet meget roligere efter, at jeg har fået styr på mit blodsukker".

Billetten er inkl. kaffe/te med brød.