Generalforsamling og underholdning!

Nørregade 19
6700 Esbjerg
Tilmelding:

Senest 10. september 2021 til Kredsformand Edvard Korsbæk, tlf. 50 75 87 19 (prøv med en SMS!),  mail:edvard@bb-soft.dk

Arrangør: Sydvestjyllandskreds

Har du lyst til at gøre livet nemmere for mennesker med gigt sammen med hyggelige mennesker, så er det dig, vi har brug for!

Og  mener du også at formandens årsberetning sikkert er kedelig, har vi inviteret Leif Fabricius til at komme med sin årsberetning om et år i Coronaens skygge. Dem der kender ham, ved at det bliver lidt klogt og meget, meget morsomt!

Alle medlemmer og jer der ikke er medlem af Gigtforeningen er velkommen til generalforsamling i Gigtforeningens Sydvestjyllandskreds. Generalforsamlingen starter med smørrebrød og vand.

Efter spisning fortæller vi om året der gik. Lidt om kredsens udfordringer og succes med at dække hele det store område og de spændende aktiviteter, vi vil lave i 2021.

Vi får besøg fra frivilligafdelingen, der vil fortælle om gigtforeningens arbejde for dig.

Vi har det rigtigt hyggeligt i bestyrelsen, og vi kan rigtigt godt bruge flere medlemmer.