Foredrag: Gigtmedicin, vidundermidler, fup og fakta v. farmaceut

Dato/tid: 25.11.2020 kl. 19:00
Sted: Vejen Idrætscenter, sal 5
Petermindevej 1
6600 Vejen
Pris: Medlem: 40 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 20. november 2020 til Edvard Korsbæk, tlf. 50 75 87 19, e-mail edvard@bb-soft.dk

Arrangør: Sydvestjyllandskreds

Hvad er biologisk medicin egentlig? Kan VitaPro og Clucosamin hjælpe mod min gigt?

Kom og hør med farmaceut, Henrik Langvad Lintrup fra Esbjerg Jerne Apotek fortæller om alle de mange typer af gigtmedicin, herunder smertestillende, antiinflammatoriske lægemidler af forskellige typer, methotrexat og biologiske lægemidler.  Han præsenterer de mange forskellige lægemidler på en forståelig og overskuelig måde og informerer om deres specielle forbehold, bivirkninger, sammenspil med andre sygdomme, andet medicin, kost, alkohol etc.

Desuden afklarer han, hvordan du kan forholde dig til de mange annoncer, du som gigtramt kan støde på. Virker Glucosamin? Burde jeg tage et dagligt tilskud af fiskeolie? Hvad er VitaePro? Hvad er "alternativ behandling" og hvordan kan jeg forholde mig til det?

Henrik slutter med information om, hvordan du let får overblik over dine elektroniske recepter og fortæller hvordan det behovsafhængige tilskudssystem i Danmark fungerer.