Foredrag: Har du kroniske smerter? Kom til et inspirerende foredrag med Christine David

Dato/tid: 30.09.2020 kl. 18:30
Sted: Esbjerg Hovedbibliotek, Storm P salen
Nørregade 19
6700 Esbjerg
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest 25. september 2020 til Edvard Korsbæk, tlf. 50 75 87 19, mail edvard@bb-soft.dk

Arrangør: Sydvestjyllandskreds

Kom og vær med til et medrivende og ærligt foredrag, som kan inspirere dig til at få det bedst mulige liv med kroniske smerter eller sygdom.
Christine deler denne aften sin historie om vejen til et godt liv på trods af kronisk sygdom og smerter.
Der bliver taget hul på emner som sorg, accept, at miste, dialog med pårørende, sårbarhed, frygt, forventninger, ensomhed, isolation etc.
Christine vil også komme med konkrete redskaber til at leve med kroniske smerter og inspirere til at sætte realistiske forventninger til livet.

Tag gerne dine pårørende med.
Det er ikke kun kronikerne, der lever med andre livsvilkår, det er i høj grad også de pårørende. Netop derfor har Christine egne pårørende med, som vil fortælle om, hvordan de finder balancen i et liv med kroniske smerter helt tæt på.
Vil du gerne indvi dine tætte relationer i, hvordan man som kroniker har begrænsede livsvilkår, og hvilke tanker man kæmper med, så tag dem under armen og deltag sammen