Foredrag: Prøv skriveøvelser mod gigtsymptomer!

Dato/tid: 31.01.2019 kl. 19:00
Sted: Esbjerg Hovedbibliotek, Storm P. salen
Nørregade 19
6700 Esbjerg
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 75 kr.
Tilmelding:

Senest den 28. januar til frivillig@gigtforeningen.dk eller på 39 77 80 20

Arrangør: Sydvestjyllandskreds

Kunne du tænke dig færre ledsmerter, større bevægelighed og mindre træthed? Og er du åben over for at prøve noget nyt og anderledes for at mindske symptomerne? Så kom og hør psykoterapeut Annette Aggerbeck fortælle om, hvordan du kan bruge skriveøvelser til at få det bedre med din gigt i hverdagen.

Ifølge Annette Aggerbeck viser forskning nemlig, at terapeutiske skriveøvelser ikke alene styrker vores immunforsvar og dæmper gigtsymptomer, men også giver os større overskud og glæde i hverdagen.

Få skriveøvelser med hjem

I løbet af foredraget får du indblik i, hvorfor det er så sundt at skrive om sine inderste tanker og følelser, og hvordan du får størst udbytte af din skrivning. Du får også smagsprøver på skriveøvelser, du kan bruge fremadrettet.

Praktisk

• Hvis du har svært ved at skrive, så medbring en mobil, du kan optage på. Ellers må du gerne medbringe pen og papir.
  • I aftenens anledning kan Annette Aggerbecks bog "Skriveterapi – din guide til personlig vækst" købes med rabat.