Foredrag. Artrose (slidgigt) – hjælper fysisk aktivitet? Ja det gør!!

Dato/tid: 04.05.2021 kl. 19:00
Sted: Bispen Kulturhus, Haderslev
Bispebroen 3 (lok. Månen)
6100 Haderslev
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 29. april til Bettina K. Jensen ml. kl. 15-18 på tlf. 27 59 12 81, bika1284@yahoo.dk eller Grethe Knutzen tlf. 61 75 22 77, knutzengrethe@gmail.com

Arrangør: Haderslev lokalgruppe

Kom med til foredrag med Professor, overlæge Michael Kjær er leder af Institut for Idræt og Ernæring og Institut for Idrætsmedicin, Bispebjerg Hospital, der rangeres som verdens førende forskningsmiljø inden for området.
Han forsker i motion og fysisk aktivitets indvirkning på organismen og i led-og vævsskader. Disse kan være forårsaget af overbelastning eller slid.

Michael Kjær vil fortælle om slidgigt og indflydelsen af fysisk aktivitet på organismen eller mangel på samme i relation til sundhed og slidgigt.
Kliniske resultater vil blive sammenholdt med mere detaljerede undersøgelser af, hvad der sker med vores brusk i leddene over tid, og hvad bevægelse betyder.
Få lidt med hjem om, hvordan du kan bevæge dig, selvom du har slidgigt. I sidste ende hjælper det.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Alle er velkomne

• Vand, chokolade og frugt