Foredrag: En fortælling om søvn med Fysioterapeut Alice Heilesen

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 70 kr.
Tilmelding:

Senest den 30. april til Kirsten Skyum kirstenskyum@hotmail.com  tlf. 25 86 42 08 eller Else Birkebæk, Elsebirkebaek@gmail.com, tlf. 40 82 97 27

Arrangør: Sønderborg lokalgruppe

Et hvileløst leje giver et oprørt sind og en krop der kæmper, for at finde sig selv igen.

I dette foredrag dykkes  der ned i viden om søvnens kraft, som ingen ser når det er mørkt, men alle mærker, når det er lyst.

Kom og lyt med til et foredrag som forhåbentlig vil vække nogle tanker og give næring til en god nats søvn.

Mere end halvdelen af os danskere har søvnproblemer som giver udfordringer i dagligdagen. Og med et højt stressniveau og blandt andet blåt lys fra skærme kan det være svært at genfinde roen og rytmen i en god nats søvn.
Søvnunderskud i både kort og længere tidsperioder har stor påvirkning af vores fysiske og mentale helbred og øger risikoen markant for både cancer, blodsukker, hjerte-karsygdomme og hjernefunktion som f.eks. vores hukommelse.
Og netop derfor skal vi ikke vente med at sove til vi dør, for det vil ske langt tidligere, jo kortere tid vi sover.

• Drikkevarer kan købes