Foredrag: Antiinflammatorisk kostguide – spis dig fra smerter!

Dato/tid: 07.04.2021 kl. 18:00
Sted: Tønder Kulturhus
Ribe Landevej 39
6720 tønder
Pris: Medlem: 80 kr.
Ikke-medlem: 100 kr.
Tilmelding:

Senest den 31. marts til Kurt Baumgartner, tlf. 30 51 87 86, kbaumgartner@outlook.dk eller Else Birkebæk, tlf. 40 82 97 27, elsebirkebaek@gmail.com

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Interesserer du dig for, hvordan kost og ernæring påvirker sundhed og sygdom? Så vær med, når Ernæringsekspert Martin Kreutzer besøger Gigtforeningen Sønderjyllandskreds. Martin Kreutzer, er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder styrkende ernæring og livsstil.
Ifølge foredragsholderen har dine kostvaner afgørende betydning for gigt, sklerose m.m.

Ved at spise de rigtige ting, stiver du immunforsvaret af og hjælper kroppen med at lindre smerter.
Men hvad, hvordan, hvor meget kan være svært at gennemskue for menigmand.

Få konkrete råd med hjem. Derfor inviterer vi dig til et inspirerende og lærerigt foredrag om madens magt, hvor du får konkrete redskaber til, hvordan du spiser dig til smertelindring gennem antiinflammatorisk kost.
Foredraget berører også øvrige livsstilsfaktorer og der er garanti for, at du går hjem med et hav af værktøjer.

Alle er velkomne

• Kaffe, te og frugt kan købes