Foredrag om psoriasisgigt v. overlæge Hans Christian Horn

Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 60 kr.
Tilmelding:

Senest den 7.april til Tina L. Hansen, tlf. 41 44 10 11, tina.l.h.@live.dk, Berit Wehner, tlf. 29 70 70 88, molly2-w@hotmail.com

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Kom og hør reumatolog og overlæge Hans Christian Horn fortælle om symptomer og behandlingsmuligheder ved psoriasisgigt.

Psoriasis er en af de mest almindelige hudsygdomme og rammer to til tre procent af befolkningen. Sygdommen er ofte meget synlig med skællende røde områder på huden. Derimod er psoriasisgigt mere usynlig, selvom den kan være invaliderende og forringe livskvaliteten.

Til dette foredrag fortæller reumatolog og overlæge Hans Christian Horn om symptomer på sygdommen og gennemgår teorierne om, hvorfor gigt opstår. Han vil også fortælle om behandlingen af sygdommen og om, hvad lægerne kan tilbyde, og hvad du selv kan gøre.

Alle er velkomne.

• Kaffe og te kan købes i pausen.
  • Der er isvand på bordene.