Foredrag: Antiinflammatorisk kost ved læge Jerk Langer

Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 125 kr.
Tilmelding:

Senest den 3. december til Kurt Baumgartner, tlf. 30 51 87 86, e-mail kbaumgartner@outlook.dk eller Else Birkebæk, tlf. 40 82 97 27

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen i leddene? Læge, forfatter og foredragsholder Jerk Langers anbefaling er næsten altid at omlægge kostvanerne i antiinflammatorisk retning, at bevæge sig så meget i dagligdagen, som sygdommen tillader, og at overveje et par kosttilskud.

Antiinflammatorisk kost blev introduceret i Danmark for nogle år siden og kom efterhånden på alles læber.

Jerk Langer, som har skrevet bogen "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost", deler i foredraget ud af sine erfaringer og svarer meget gerne på spørgsmål fra deltagerne.

Der serveres vand, chokolade og frugt.