Foredrag: Fremtidsfuldmagt – hvilke problemer løser det?

Dato/tid: 11.09.2019 kl. 19:00
Sted: Frivillighuset i Sønderborg
Perlegade 50
6400 Sønderborg
Pris: Medlem: 50 kr.
Ikke-medlem: 50 kr.
Tilmelding:

Senest den 6. september til Kirsten Skyum, tlf. 25 86 42 08, e-mail kirstenskyum@hotmail.com eller Else Birkebæk, tlf. 40 82 97 27, e-mail elsebirkebaek@gmail.com

Arrangør: Sønderborg lokalgruppe

Vil du gerne blive klogere på, om det kunne være relevant for dig at få udarbejdet en såkaldt fremtidsfuldmagt? Så kom og hør med, når advokat Hans Henrik Fischer holder foredrag om emnet.

En fremtidsfuldmagt er en fuldmagt, der kan sættes i kraft, hvis fuldmagtsgiveren ikke længere kan varetage sine personlige og/eller økonomiske forhold som følge af sygdom el.lign. Du kan med en fremtidsfuldmagt selv udpege en person til engang ud i fremtiden at tage over, hvis du på et tidspunkt mister evnen til selv at tage dig af dine personlige og økonomiske forhold.

Ønsker du flere fremtidige fuldmagtshavere, er dette også muligt. Kom og hør meget mere!

Der serveres vand, frugt og chokolade.