Workshop med Stig Pryds: Lær at beherske din vejrtrækning

Pris: Medlem: 200 kr.
Ikke-medlem: 200 kr.
Tilmelding:

Senest den 9. maj til Randi Steen Kristensen, ml. kl. 14-18, tlf. 22 16 86 88, randirsk@gmail.com

Arrangør: Sønderjyllandskreds

Åndedrættet har en hel central betydning for vores velbefindende. En af dem, der har personlig erfaring med at træne sit åndedræt, er Stig Pryds, som mestrer en særlig åndedrætsteknik som en af verdens bedste fridykkere.

Han har samtidig alvorlig psoriasisgigt og kroniske smerter i knæ og ryg, og i dag inspirerer han andre til, hvordan man kan opnå smertelindring og bedre livskvalitet via åndedrættet.

Stig Pryds udbyder nu et foredrag kombineret med workshop, som er af 2 timers varighed. Stig giver praktiske øvelser, hvor du bl.a. ligger behageligt på et underlag.

• Et levende foredrag, hvor du lærer at beherske din vejrtrækning, tanker og smerter.
  • "Vejrtrækningsteknikken har ændret min hverdag totalt. Jeg er ikke længere bange for mine gigtsmerter", siger Stig Pryds
  • Alle kan være med. Det kræver kun en ting: At du selv kan trække vejret.

Der er begrænset antal pladser. Er det noget, der tiltaler dig, så tilmeld dig hurtigst muligt.

Foredraget/Workshoppen forløber fra kl. 18.30-22.00.

Praktisk

Liggeunderlag forefindes i lokalet. Medbring evt. pude og tæppe. Kom i løst behageligt tøj.