Hjælpemidler og velfærdsteknologi - besøg hos Living Lab

Pris: Medlem: 25 kr.
Ikke-medlem: 25 kr.
Tilmelding:

Senest den 29. april til Kirsten Skyum, tlf. 25 86 42 08, e-mail kirstenskyum@hotmail.com eller Else Birkebæk, tlf. 40 82 97 27, e-mail elsebirkebaek@gmail.com

Arrangør: Sønderborg lokalgruppe

Hvis du har svært ved at klare nogle af dagligdagens opgaver, kan hjælpemidler og teknologi blive en del af hverdagen. Ofte melder der sig også et spørgsmål om, hvad du kan søge hos kommunen, eller om du selv skal betale m.m.

Tag med på besøg hos Living Lab og bliv meget klogere på mulighederne. Her vil Ellen Langager Kristensen, der er ergoterapeut og velfærdsteknologikonsulent i Sønderborg kommune, fortælle om stedet, og hvordan du som borger kan bruge det. Hun vil ikke mindst vise rundt og fortælle om kommunens arbejde med velfærdsteknologi og hjælpemidler, der kan fremme et selvstændigt og selvhjulpent liv.

Der serveres vand, frugt og chokolade.