Foredrag: Pas godt på dine fødder v. Sahva

Tilmelding:

Ikke nødvendig

Arrangør: Sønderborg lokalgruppe

Har du fodproblemer på grund af gigt? Så gå ikke glip af dette brugbare og lærerige foredrag, hvor butikschef Heidi Hansen og salgsassistent Elin Petersen fra Sahva øser ud af deres viden og gode råd om, hvordan du passer godt på dine fødder.

Gigtfødder er ikke for sarte sjæle

Gigt kan opstå i fødderne som i andre af kroppens led. Det kan give smerter og nedsætte din bevægelighed i foden. På fødderne kan der f.eks. danne sig knyster, og du kan få fejlstillede tæer og gigtknuder. Det kan give hård hud, ligtorne og negle, der enten fortykker eller bliver nedgroede.

Få gode råd og vejledning

Heldigvis kan der gøres noget ved generne. Heidi og Elin vil blandt andet fortælle om, hvordan fejlstillinger og smerter i fødderne ofte kan afhjælpes med det rigtige fodtøj.

Men hvilke sko passer til dine fødder? Har du brug for indlæg - og hvordan træner du dine fodmuskler? Kom med og få svarene - og få kyndig vejledning om skokøb, indlæg, fodøvelser m.m.