Foredrag: Fysioterapi med mennesket som helhed i centrum

Dato/tid: 06.01.2020 kl. 10:00
Sted: Vestervold Aktivitetscenter
Kongens Bastionsvej 2
5800 Nyborg
Pris: Gratis
Tilmelding:

ikke nødvendig

Arrangør: Nyborg lokalgruppe

Kom og vær med til årets første møde, hvor Nyborg lokalgruppe får spændende besøg af fysioterapeut Jesper Cordt fra Langeskov Kropspleje.

Jesper vil fortælle om behandlingsteknikker, hvor mennesket som helhed er i centrum. Langeskov Kropspleje arbejder med massage og afspænding, sportsskader, kinesiotape og ultralyd, og samarbejder desuden med speciallæger i ortopædkirurgi og kiropraktorer.  

Om foredragsholderen

Jesper Cordt, 43 år, fik som 19 årig en alvorlig rygskade. Efter utallige undersøgelser og behandlinger uden fremgang eller resultat, blev Jesper i en alder af 20 år indstillet til pension. Jesper afslog og besluttede sig for, at han ville afsøge alle muligheder for at blive rask.

Det blev startskuddet til Jespers fremtid som behandler. Igennem sit eget behandlingsforløb opbyggede han en intens lyst til hjælpe andre mennesker med lignende problemstillinger og uddannede sig derfor til behandler.

Praktisk

Som medlem af Nyborg lokalgruppe betales 100 kroner i deltagergebyr for hele året inden udgangen af januar måned. Dette gebyr dækker udgifter til foredragsholdere, øvrige administrative udgifter m.m.