Sommerudflugt til Lyng kirke og Clay Keramikmuseum

Tilmelding:

Til Birgit Vendt Hansen, tlf. 25 72 23 05, e-mail birgit.jorn@mail.dk

Arrangør: Nyborg lokalgruppe

Tag med på en inspirerende sommerudflugt med Nyborg lokalgruppe, hvor turen går til Lyng kirke beliggende i Erritsø, Fredericia Kommune, rundvisning på Clay Keramikmuseum i Middelfart samt spisning på Brasserie Svanen, Middelfart.

Nærmere information følger, vedrørende pris, transport m.m.

Om Lyng Kirke

Lyng Kirke blev indviet  1994. Arkitekterne bag Lyng Kirke er Inger og Johannes Exner, fra Århus. Lyng kirke er bygget som et center. Det vil sige, at konfirmandlokalet, møderum, kontor og køkken er bygget ind under samme tag som kirkerummet.

Læs mere om Lyng Kirke

Om Clay

Clay er Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst, kunsthåndværk og design. Clay vil gerne vise, at keramik er en kunstart, som hele tiden er i bevægelse. Clay har hvert år en række særudstillinger, og desuden rummer huset en omfattende samling af både dansk og international keramik af høj, kunstnerisk kvalitet.

Vi mødes kl. 9 ved Vestervold Aktivitetscenter.