Foredrag om medicinsk canabis v. forsker Oliver Hendricks

Pris: Medlem: 75 kr.
Ikke-medlem: 100 kr.
Tilmelding:

Senest den 28. marts til Birthe Rasmussen, tlf. 61 86 56 41, e-mail birtherasmussen84@gmail.com

Arrangør: Odense-Nordøstfyns-kreds

Vil du gerne vide mere om smertebehandling med medicinsk cannabis? Så gå ikke glip af dette spændende og lærerige foredrag, hvor Oliver Hendricks, forsker og reumatolog, specialeansvarlig overlæge, ph.d. fra Dansk Gigthospital i Sønderborg fortæller om emnet.

Oliver Hendricks vil give os et indblik i den nyeste forskning og viden på området. Hvad ved lægerne lige nu om behandling med medicinsk cannabis – og hvad forskes der i?

Forskningsprojekt på vej

Oliver Hendricks forbereder lige nu en videnskabelig undersøgelse, der skal skaffe mere viden om effekten af cannabis til medicinsk brug. Forskningen skal afklare, hvem der har gavn af medicinsk cannabis, og hvordan lægerne doserer rigtigt.

Oliver Hendricks er en virkelig god og levende formidler, og der bliver rig mulighed for at stille spørgsmål om medicinsk cannabis. Så skynd dig at melde dig til. Der bliver rift om pladserne!

• Betaling kontant eller pr. mobile pay ved indgangen.
  • Drikkevarer kan købes i pausen (kontant).
  • Foredraget forventes at slutter ca. kl. 21.