Saunagus og vinterbadning i Røsnæs - Kalundborg

Pris: Medlem: 130 kr.
Ikke-medlem: 150 kr.
Tilmelding:

Senest til 25. oktober til Hanne Merete Hooge på mail hmhooge@gmail.com eller Gitte Ørris Andersen mail gitteorris@live.dk mobil 50473145

Arrangør: Vestsjællandskreds

Har du lyst til at prøve saunagus og vinterbadning i Røsnæs Vinterbaderforening?

Kom og vær med til saunagus og vinterbadning. Du kommer først i aktivitetshuset og får info, dernæst er der omklædning i omklædningsrummet (du bestemmer selv, om du vil bade med eller uden badedragt).

Så i vandet eller brusebad, så i sauna i ca. 10 min, så i vandet, så ind til huset og få snack og saft, så i sauna og det hele gentages 3 gange.

Du skal kunne tåle dufte, da der bliver brugt æteriske olier. Der vil være en erfaren vinterbader og en første hjælper tilstede.

Det vil være en god ide, at medbringe 1 håndklæde til at sidde på, 1 morgenkåbe samt badesandaler til turen ud til badetrappen.

• Prisen er inkl. Entre til omklædning, saunagus, snack og saft.
  • Der vil max være 10 deltagere pr hold. Der bliver arrangeret 2 hold den 12. november 2020
  • 1. hold fra kl. 12 til 13
  • 2. hold fra 13.30 til 14.30.