Lav mad i Gigtforeningens madklub v. diætist

Dato/tid: 29.03.2019 kl. 17:00
Sted: Kalundborg Herredsaasen , lokale 2.07
Klosterparkvej 175
4400 Kalundborg
Pris: Medlem: 250 kr.
Ikke-medlem: 300 kr.
Tilmelding:

Til Henny Rose Pedersen, tlf. 20 71 04 32, e-mail hennyp@post10.tele.dk

Arrangør: Vestsjællandskreds

Kom og vær med i Gigtforeningens madklub, hvor vi sammen afprøver forskellige opskrifter med gigtvenlig og antiinflammatorisk mad.

Madklubben løber over fem aftener over en 3 måneders periode, og hver aften har et nyt tema.

Diætist Helle C. står for madklubben og tager udgangspunkt i hovedlinjerne i antiinflammatorisk madlavning inspireret af bl.a. læge og forfatter Jerk Langers bog ”21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost” og kogebogen ”Fisk er godt” udgivet af Gigtforeningen.

Deltagerne laver maden sammen, dækker et appetitvækkende og hyggeligt bord, og til slut spiser vi maden sammen og rydder op.

Mere om foredragsholderen

Helle C. er autoriseret, klinisk diætist og mangeårig underviser i bl.a. praktisk madlavning. Hun arbejder for:

• At danskernes sundhed styrkes.
  • Sætter fokus på, hvordan du med enkle tiltag kan leve sundt: ”Det skal være enkelt, og så skal det ned på tallerkenplan”.
  • Fortæller om den nyeste viden på området.

Praktisk

Betalingen for de fem aftener betales ved den første dato fredag den 29. marts 2019, følgende datoer er:

• Fredag d. 12. april 2019
  • Fredag d. 26. april 2019