Foredrag: Find lindring og nye ressourcer i dine drømme

Dato/tid: 26.03.2019 kl. 14:00
Sted: Greve Frikirke
Solhegnet 2
2670 Greve
Pris: Medlem: 25 kr.
Ikke-medlem: 25 kr.
Tilmelding:

Ikke nødvendig

Arrangør: Greve lokalgruppe

Interesserer du dig for, hvorfor du drømmer, og ikke mindst hvad du kan bruge dine drømme til? Gå ikke glip af dette inspirerende foredrag, hvor foredragsholder og psykoterapeut Lis Corneliussen fortæller om drømmenes funktion og betydning.

Hvordan kan du finde lindring og nye ressourcer i dine drømme? Både de gode og de mindre gode. Det bliver du meget klogere på.

Lis Corneliussen har tidligere besøgt Greve lokalgruppe, og her drejede foredraget sig om sorg og det at miste. Denne gang handler det om, hvordan du via dine drømme kan få det bedre.

Om foredragsholderen

Lis Corneliussen, der er uddannet psykoterapeut, har igennem flere år kørt sorggrupper i Avedøre Kirke og er én af de 12 medforfattere til bogen "Slutsten - fortællinger om døden".

• Lokalgruppen sørger for kaffe/te, kage og frugt.
  • Mødet slutter kl. 16.