Generalforsamling: Kom og hør om Gigtforeningens spændende arbejde for mennesker med gigt

Dato/tid: 24.02.2021 kl. 18:30
Sted: Restaurant Landsbyen
Krårup Møllevej 1, Våbensted
4990 Sakskøbing
Tilmelding:

Tilmelding er kun nødvendigt hvis man vil spise og senest d. 22. februar til Susan Larsen, tlf. 30 46 49 30, susanmholmlarsen@gmail.com

Arrangør: Lolland-Falster-kreds

Kom til generalforsamling og hør samtidig om det spændende arbejde Gigtforeningen gør for at hjælpe mennesker med gigt.
På generalforsamlingen får du en status på året, der er gået, både lokalt og i Gigtforeningen generelt. Du hører om planerne for 2020 og får her mulighed for at byde ind med forslag til det kommende års aktiviteter. Der vil være en repræsentant fra Gigtforeningens sekretariat i Gentofte til stede, som du vil få rig mulighed for at stille spørgsmål til.
Der er valg til kredsbestyrelsen, og du har mulighed for at melde dig som frivillig.

Efter generalforsamlingen vil der være musikalsk underholdning.

Praktisk

• Vi starter med at spise sammen klokken 17.30 så har du lyst til det kan smørrebrød a 28 kroner bestilles på 3046 4930
  • Kredsen er vært ved kaffe/te og kage
  • Husk gyldigt medlemsbevis