Udsolgt - Foredrag: Antiinflamatorisk kost ved læge Jerk Langer

Pris: Medlem: 100 kr.
Ikke-medlem: 125 kr.
Tilmelding:

Udsolgt. For at komme på venteliste, kontakt Ulla Skov tlf. 51 54 11 82, e-mail ulla.skov@mail.dk eller Preben Geisle tlf. 29 62 05 29, e-mail zoti-tool@hotmail.com

Arrangør: Vendsysselkreds

Foredraget med Jerk Langer er udsolgt. Der oprettes venteliste indtil den 1. april. Se i feltet ovenfor.

Samtidig opfordres alle, der allerede har tilmeldt sig til at indbetale deltagerbeløbet på kontonr. 9015-1465756698 - HUSK AT ANGIVE NAVN og hvilket arrangement du deltager i.

Du er først endelig tilmeldt, når beløbet for deltagelse er indbetalt med mindre anden aftale er lavet - Tilmelding er bindende.

Foredrag om antiinflammatorisk kost og livsstil

Mange mennesker med gigt spørger: Hvordan skal jeg spise for at dæmpe mine smerter og bremse sygdomsprocessen i leddene?

Læge, forfatter og foredragsholder Jerk Langers anbefaling er næsten altid at omlægge kostvanerne i antiinflammatorisk retning, at bevæge sig så meget i dagligdagen, som sygdommen tillader, og at overveje et par kosttilskud.

Antiinflammatorisk kost blev introduceret i Danmark for nogle år siden og kom efterhånden på alles læber.

Jerk Langer, som har skrevet bogen "21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost", deler i foredraget ud af sine erfaringer og svarer meget gerne på spørgsmål fra deltagerne.

Alle er velkomne.

Der vil være et let traktement.