Foredrag: Bliv bedre til at tackle smerter i hverdagen

Dato/tid: 22.10.2019 kl. 19:00
Sted: Dansk Handicaps lokaler
Kr. Kolds Gade 1, 7700 Thisted
7700 Thisted
Pris: Medlem: 65 kr.
Ikke-medlem: 95 kr.
Tilmelding:

Senest den 17. oktober til Kirsten Agesen, tlf./sms: 61 67 73 29, gigtforeningen.thymors@gmail.com

Arrangør: Thy-Morsø-kreds

Vil du blive bedre til at tackle en hverdag med kroniske smerter? Så vær med, når smertecoach Marianne Høy Juul Jensen fortæller om, hvordan du tackler en hverdag med smerter. Hun har selv prøvet det og deler nu ud af sine erfaringer.

Du kan selv gøre noget ved smerterne

Du får redskaber med hjem, som du kan bruge derhjemme, når du har tid og overskud.

• Bliv klogere på, hvor meget psyken spiller ind på dine smerter.
  • Bliv bevidst om, hvordan du fordeler din energi bedre, så du passer mere på dig selv.
  • Find ud af, hvordan du, ved at se på dine tanker, overbevisninger og følelser, selv kan ændre det, der ikke længere gavner dig. Når du gør det, slipper du af med nogle af dine spændinger i kroppen, og derved mindsker du dine smerter.

Der bliver mulighed for at stille spørgsmål.