AFLYST Foredrag: Mit liv med rygsøjlegigt

Pris: Medlem: 65 kr.
Ikke-medlem: 95 kr.
Tilmelding:

AFLYST. Kontakt: Kirsten Agesen, tlf./sms: 61 67 73 29, gigtforeningen.thymors@gmail.com

Arrangør: Thy-Morsø-kreds

Foredraget er desværre aflyst!

Hør med, når foredragsholder Allan Frøstrup fortæller om sit liv med rygsøjlegigt. Han vil gennemgå de strategier til smertemestring, han har benyttet, og som han mener kan gøre en forskel for andre. Både i forhold til træning og generelt i liv og hverdag.

Allan vil komme ind på, hvad du skal være opmærksom på, f.eks. at du kan komme til at kompensere for bevægelse på baggrund af oprindelige symptomer, hvilket kan medføre nye symptomer.

Oplægget vil også gøre dig klogere på træning i forhold til sygdom, ligesom du vil få nyttige øvelser til f.eks. at komme ud af sengen om morgenen med mindst mulig ubehag. Når du har rygsøjlegigt, er det ikke lige meget, hvilke øvelser du udfører. Nogle øvelser kan være direkte forværre symptomerne - men her kan du få gode, alternative øvelser med hjem.

Afrunding og spørgsmål.