Foredrag: Bliv klogere på kost og sundhed

Dato/tid: 22.05.2019 kl. 19:00
Sted: Dansk Handicap's lokaler, Kr. Kolds Gade 1, 7700 Thisted
Kr. Kolds Gade 1
7700 Thisted
Pris: Medlem: 60 kr.
Ikke-medlem: 90 kr.
Tilmelding:

Senest den 17. maj til Kirsten Agesen, tlf./sms 61 67 73 29, e-mail gigtforeningen.thymors@gmail.com

Arrangør: Thy-Morsø-kreds

Savner du inspiration til sund kost, men synes du samtidig, at det er svært at finde rundt i junglen af budskaber om kost og sundhed? Så kom og hør med, når Ole Vehl Nielsen, som bl.a. er kok og har arbejdet med antiinflammatorisk kost i flere år, deler ud af sin viden og erfaringer.

Ole Vehl Nielsen bor på Mors og afholder flere kurser i Thy og på Mors m.v. Ved hjælp af simple kostomlægninger er han blevet hjulpet med problemer som ondt i ryggen, gigt, gamle idrætsskader og overvægt.

Han vil også komme ind på, hvordan du som almindelig forbruger finder rundt i alle velmenende råd, kure og vejledninger. Hvad med f.eks. stenalderkost, antiinflammatorisk kost, smooties, ingefærshots og rødbedejuice? Hertil kommer et væld af kosttilskud, vitaminer og superfoods.

Hvordan får du alt det oversat til noget, du kan bruge i hverdagen? Og hvordan tilbereder du sund mad uden indkøb i diverse specialforretninger?

• Der er plads til maks. 40 deltagere.
  • Der vil være smagsprøver.