Foredrag om bedre livskvalitet "Du er, hvad du spiser"

Dato/tid: 04.03.2019 kl. 14:00
Sted: Hadsund Menighedscenter
Kirkegade 8
9560 Hadsund
Pris: Medlem: 30 kr.
Ikke-medlem: 50 kr.
Tilmelding:

Ikke nødvendig

Arrangør: Hadsund lokalgruppe

Glæd dig til en spændende eftermiddag i sundhedens tegn. Foredragsholder Helena Dylmer, ejer af Klinikken Sund Helse, vil fortælle om samspillet mellem kost, vitaminer og mineraler med mere.

På en spændende og indlevende måde, krydret med egne musikalske indslag, vil Helena inddrage eksempler fra hverdagen, for at være med til at give dig en forståelse for, hvad du selv kan gøre for at få en større livskvalitet.

Helena kan tilbyde mange forskellige massageformer, blandt andet akupunktur og kranio sakral terapi samt samtale og hypnose.

Om foredragsholderen

Privat er Helena et stort naturmenneske og færdes meget i den svenske vildmark. Hun bor i skoven tæt på fjorden i et charmerende gammelt hus fra 1800-tallet.Når Helena om aftenen har lagt brænde i brændeovnen, går hun tur med sine hvide schæferhunde og sover i det fri året rundt.

Prisen er inkl. kaffe/te og kage.